GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Sunday, April 25, 2010

aku bukan aku




kekadang... aku pun x kenal sapa diri aku... terlalu melayan perasaan barangkali... matlamat aku? huh... sesekali matlamat ku tertinggal... ntah aku juga manusia biasa barangkali... aku pun nak gak rasa rindu, dirindui n to feel it again... somehow sometime aku dapat rasa gak... p hakikatnya cuma sementara.. i hate dis so much!

Rindu??? deritanya bila kita merindu..

betapa deritanya bila kita merindui seseorang tu yang belum tentu merindui kita... i wish to be yg dirindui... bukan aku yg merindu! its too painfull..

NOKTAH CINTA

Salam semua... best lagu baru dari hafiz nie. Tak tau kat ner bahagian yg plg best.. semuanya! suaranya... liriknya lagunya... menusuk!




Ternyata semua bicaraku
Tersimpan di dalam hatiku
Ternyata semua soalanku
Tak pernah kau fikir di fikiran

Ternyata kau masih
Mencari kepastian dalam cinta
Dan disini masih
Menanti jawapannya

Korus
Tuhan tolong nyatakanlah
Padanya tentang cinta
Adakah masih diriku di perlukan

Tuhan tunjukkan padanya
Tentang apa yang ku fikirkan
Adakah cinta ini
Perlu untuk dirinya

Berbicara tentang cinta kita
Masih tiada noktah penghujungnya
Berbicara tentang perasaan
Simpan saja semua itu

Mengapa kau masih
Mencari kepastian dalam cinta
Dan disini masih
Menanti jawapannya

More lyrics: http://www.lyricsmode.com/lyrics/h/hafiz_af7/#share

Tudung On-line

There was an error in this gadget