GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Sunday, February 27, 2011

WALIMATULURUS - 18 & 19 FEB 2011

Salam.... Apa yang korang semua tahu berkenaan Walimatulurus??? Orang kawen! Majlis Persandingan! Semua jawapan tu betul... dan aku ada definisi mengenai walimatul urus ni yang aku cedok dari wikipedia. Actually banyak yang dapat dikupas dengan tajuk entri ni.

Mesti korang tertanya-tanya kan, apasal ada tarikh kat tajuk entri nie? Ya itu tarikh bahagia dan tarikh keramat. Kamu tepat sekali. On 18th bertukar sudah nama gelaran dari CIK, MS... Kepada PUAN.. dari anak dara orang kepada isteri orang. hehehehehe. Apa-apa pun, visit my others blog k, Dear Diana!


P.S: Moga kalian berbahagia hingga ke akhir hayat..

No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget