GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Thursday, December 16, 2010

Macam Bulak Jak kan?

"Aih... ko nie kejap kat sane kejap kat Kuching.Dekat ke tempat ko ngan Kuching tu?"
 
Slm... macam ya lah statement yg ku dapat. Ada juak kengkawan sik cayak bila ku madah giya. Aku pun sm. P kawan2... bukan nya best pun sebenarnya kalau yg ditinggalkan d stesyen ya masih melambak keja. Ada waktu best lah. P kinek tok aku sanggup ke sia ke sitok, sebab komitmen kerja & komitmen untuk dirik ku n my new hubby.

Kekadang terpikir ku, mun ku belaki ngan org kuching, save budget ku nak temu laki. hehehhe Sambil minum menyelam aek. Betul kah peribahasa ku ya. Lamak dah sik berbahasa n kurang membaca yalah bahasa pun da kureng.

DAN MACAM SIK CAYAK JUAK... sal meeting tadik pun sama wak. Jabatan lain kenak soal macam2. p aku simple jak. Thanks SS sebab sik banyak tanyak. P pahal oo? adakah berkat aku berbaju biru, bertudung biru n berskirt itam ari tok? hahhahaha asa manis asa sweet lah? Apa-apa pun.. ALHAMDULILLAH..

kamek org meeting sik lah sekamboh tok... beysa2 jak
 

AGIK JUAK MACAM SIK CAYAK... aku layan cita SHREK agik ntah kali keberapa ntah. Apa leh wat ya jak chnl yg ada. Chnl yang lain aku sik mok nangga. Cita ANTOOO.. ndak lah ku betah nak nangga. Kelak ada ku terbayang2 nya tido d sebelah aku. Nah... ndak ka dah membayangkan. 


yah! ndak lah ku betah. gelik ku gelik nyawa ku nangga pic tok.ANTU BUNGKUS gik ya p ngegeh juak mok ngkah d blog


Tok Soundtrack cita SHREK... CITA LAWAK TAK HENGAT kata org malaya tek.








No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget