GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Monday, February 7, 2011

New Page? New Me?

Salam all....

How are you all? lamak dah ku sik update rasa ku... agak bz kebelakangan tok ngan my new... new baby? hubby? hahhahaah Salah2... New life? erm... masih sama, silap2.. Cuba lagi cuba lagi. New.. New ... New Year? ya Betul.  yurp.. keja makin melambak, cuma dis year agak kurang la aku berjalan sana sini, just nak concentrate ngan keje kat office and kalau lah boleh... aku nak sangat2 g kursus induksi. JKM... tolong la selit2 nama aku. Kesian la kat penjawat awam seorang ni... dah dua musim tak merasa elaun memangku atau menaggung tugas walhal.. aku sebenarnya... ahhh malas la nak cakap. aku layak pun sebenarnya kalau based on dengan pekeliling yang sedia ada. Sabar je la..

Ok guys... since nie tahun baru, aku ingat aku nak bertukar kulit arr... Tukar Kulit?????
Malika Sherawat dalam cerita HISS selaku DEWI ULAR yang SEKSI tahap DEWA DEWI .. fuhh memang fuhh la... waktu first bertukar kulit dan menambah sepasang kaki dan tangan serta tak ketinggalan punggung yang org cakap FUHHH


Hahahhahaha banyak lah kulit... ingat macam dewi ular kat cita HISS tu ker. Nope... aku nak try nak cuba la... aku ada blog baru. Kiranya my 2nd? ooppps silap, yang ini bukan 2nd, tapi keempat. wahhh kalau aku lelaki dah cukup kuota aku ni.. ada 4 bini. So maybe after this aku akan more concentrate kat "bini baru" ehh... salah, kat blog baru. Walaubagaimanapun.... Yang lama jangan dilupakan, yang baru jangan diagung. (ala-ala wartawan Aduan Rakyat - Karam Sing Walia)

Kenal kan? Karam Singh Walia... Wartawan yang hebat lagi berani mati selain Mazidul dan Abg Rambut Ketak.. Ehhh Minyak Cap Buruh Ke? Betul2 melindungi Alam Sekitar atau disebabkan harga minyak naik????  Jangan marah ah.. Peace No War!

 k guys... ni link baru blog aku www.nordianasa.blogspot.com Baru lagi blog tu, baru satu post. Jangan tanya aku kenapa, p aku suka nak buat. Sebab FREE. hahhahaha so guys, SALAM MAULIDUR RASUL and tak ketinggalan gak HAPPY CHINESE NEW YEAR.

No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget