GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Monday, September 29, 2008

Bawa Ku Terbang

Ku Sangkakan Panas Hingga Ke Petang....

Rupa2 nya hujan di tengah hari.... macam tu gak la ngan life aku. Slama nie aku happy aku bahagia sgt2 ngan relationship aku tapi kenape kali nie aku rasa sedih sesangat.. Kali nie kt rang berjauhan lagi mungkin untuk selama2 nya kalau peluang terakhir nie die tak ambik sebaik mungkin.

Benar kata org, kalau dah dekat baru kita kenal die macam mane. Yelah slame nie k rang PJJ je, tapi bila dah dekat baru kita kenal die macam mane. Aku pun kene buat keputusan gak... AHHH tensen aku... skrg nie bile bende nie dah jadi, aku serah pada jodoh jer lah.. Kalau kuat jodoh kami ader lah, Sesungguhnya aku alam dilema... Sebahagian hati ku masih mau bersama nya, sebahagian lagi aku takut... takut menghadapinya. Namun aku kenal siapa aku, dan kenapa aku jd begini...

Alpa sungguh aku slame nie, langsung tak sedar ngan sekeliling, yang ada cuma dunia ku.. namun aku percaya pada jodoh yang ditentukan oleh Allah, aku percaya akan takdirnya dan hikmah yang Die bagi. Ku pohon agar dikuatkan iman ku Ya Allah, tabahkan hati ku dan terangilah mata ku dan mata hatiku agar aku nampak jalan yang benar.



......Aku cuma mampu berserah pada Mu Ya Allah.....

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2008


Get Hari Raya Graphics Here

Friday, September 5, 2008

BAWA KU TERBANG!!!!!

Assalamualaikum Allz....

Korang sure penah dengar lagu bawaku terbang kan? dari Fabulous Cats kan? Siok giler lagu tue. Setakat nie, itulah lagu yang sentiasa bermain di telinga ku, di jiwa ku... same gak ngan lagu Better In Time dari Leona Lewis.

Kamu yang bawa ku terbang
Ke bintang kejora cinta kita
Kekal untuk selama nya

Ju... ku dah baca msg yang ko berik ya. jangan cakap cam ya gk k Ju. U r owest be my fren, eventhough u r not arround. Friendship is not measured by distance by close or what. Its from the heart n ur sincerity. Aku pasti ko pun ada mengalami problem juak kan? P aku sik juak ada nak???

Banyak lagi yang nak ku luahkan n sha re kat korang di sini.. tapi masa tak mengizinkan. Insyaallah kalau ada free time aku post lagi kat sini.. Kepada Muslim dan Muslimin...

Selamat berpuasa dan Salam Aidilfitri yang tak lama lagi akan tiba.

Tudung On-line

There was an error in this gadget