GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Monday, September 29, 2008

Ku Sangkakan Panas Hingga Ke Petang....

Rupa2 nya hujan di tengah hari.... macam tu gak la ngan life aku. Slama nie aku happy aku bahagia sgt2 ngan relationship aku tapi kenape kali nie aku rasa sedih sesangat.. Kali nie kt rang berjauhan lagi mungkin untuk selama2 nya kalau peluang terakhir nie die tak ambik sebaik mungkin.

Benar kata org, kalau dah dekat baru kita kenal die macam mane. Yelah slame nie k rang PJJ je, tapi bila dah dekat baru kita kenal die macam mane. Aku pun kene buat keputusan gak... AHHH tensen aku... skrg nie bile bende nie dah jadi, aku serah pada jodoh jer lah.. Kalau kuat jodoh kami ader lah, Sesungguhnya aku alam dilema... Sebahagian hati ku masih mau bersama nya, sebahagian lagi aku takut... takut menghadapinya. Namun aku kenal siapa aku, dan kenapa aku jd begini...

Alpa sungguh aku slame nie, langsung tak sedar ngan sekeliling, yang ada cuma dunia ku.. namun aku percaya pada jodoh yang ditentukan oleh Allah, aku percaya akan takdirnya dan hikmah yang Die bagi. Ku pohon agar dikuatkan iman ku Ya Allah, tabahkan hati ku dan terangilah mata ku dan mata hatiku agar aku nampak jalan yang benar.



......Aku cuma mampu berserah pada Mu Ya Allah.....

2 comments:

  1. na..i wish i can be next 2 u when u sad,even i not next 2 u...keep me in ur heart.then,everytime u need me...just open ur heart..n cry.

    ReplyDelete
  2. jodoh dan pertemuan di tangan tuhan...
    Amin...........

    ReplyDelete

Tudung On-line

There was an error in this gadget