GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Friday, September 5, 2008

BAWA KU TERBANG!!!!!

Assalamualaikum Allz....

Korang sure penah dengar lagu bawaku terbang kan? dari Fabulous Cats kan? Siok giler lagu tue. Setakat nie, itulah lagu yang sentiasa bermain di telinga ku, di jiwa ku... same gak ngan lagu Better In Time dari Leona Lewis.

Kamu yang bawa ku terbang
Ke bintang kejora cinta kita
Kekal untuk selama nya

Ju... ku dah baca msg yang ko berik ya. jangan cakap cam ya gk k Ju. U r owest be my fren, eventhough u r not arround. Friendship is not measured by distance by close or what. Its from the heart n ur sincerity. Aku pasti ko pun ada mengalami problem juak kan? P aku sik juak ada nak???

Banyak lagi yang nak ku luahkan n sha re kat korang di sini.. tapi masa tak mengizinkan. Insyaallah kalau ada free time aku post lagi kat sini.. Kepada Muslim dan Muslimin...

Selamat berpuasa dan Salam Aidilfitri yang tak lama lagi akan tiba.

No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget