GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Sunday, September 13, 2009

SUNYI SEPI JERK!

Salam... Owh boring gila la malam nie... apasal la terasa sangat bosan malam nie... actually bukan malam nie je p the whole day... agaknya memang hari utk aku bermalas-malasan kot. Movie pun xda yang best.. Ermmm... malam nie aku layan lagu JOHN LEGEND : NO OTHER LOVES & EVERYBODY KNOWS.. best jugak la sekali sekala dgr lagu rentak macam nie.. kene betul ngan diri aku malam nie.

Erm... di kesempatan nie, aku nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kat pembaca blog aku yg tak seberapa nie... hahahha macam lah ada yg baca kan. P aku tak kisah yg itu... aku menulis d blog nie pun sebab aku rasa teringin nak menaip n luahkan apa yang aku rasa..

Sunyi jugak rasanya malam nie... tp bukan ini ker yg aku nak sebelum nie... HP aku mcm tak bermakna lagi dah... hahahah dah rosak kot.. sebab takda msg n cll aku terima. Agaknya org lupe kat aku kot. hihihihi... Kalau taun2 sebelum nie mesti aku bz begayut.. begayut ngan sapa lagi kalau bukan ngan kekasih hati... p nampak nya zaman tu dah berlalu.. Hrm... pejam celik pejam celik dah kira setaun lah aku tak jumpe X aku.. rindu? Rindu ngan kenangan indah dulu2 la... org nya? erm ada la sikit... p aku memang rindukan semua insan yang aku sayangi especially my family... kat Z pun same... rindu jugak.. Agh... aku rindu korang semua...

Untuk pengetahuan korang, waktu nie aku msh kat Limbang ag, nampak gayanya lambat la aku balik Miri kali nie. Keje banyak p nak buatnya aku malas giler... OOOOIIIIII DIANA.... KENAPA la KO MALAS SANGAT NIH!!!!!!... Aku rasa macam aku malas gila... tolong lah.... n aku dapat rasakan masa lambat sangat berlalu... Pada insan2 yang aku rindui... korang rindu tak kat aku yeR??? Agaknya aku jer kot yg rindukan korang..

No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget