GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Thursday, June 26, 2008

I MISS U !!!

Assalamualaikum... almost 2 months dyana tak anta atau post ape2 kat blog nie... huh rindu nyer nak visit blog srli n geng2 lain. al maklumlah,start dr bulan Mei, dyana tak leh online gara2 blogspot dh d blog. URL nya d blog oleh bahagian IT kita rang & sibuk pasal resign n uruskan keje baru.
Korang semua apa khabar??? rindu aku kat korang. Kat kawan2 di Malaysia Airports, L/T Miri. Harap korang happy n buat keje bebaik.
Setakat ni keje baru alhamdulillah ok. Limbang, akhirnya ku jejaki juga bumi Limbang. hehehe tak sangka. Anyway thanks to Sarli di atas komennya. Best2 memang best dapat naik kapal. Tapi tu Twin Otter, kecut perut dowh... K lah, next time aku antar khabar lagi

No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget