GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Tuesday, October 26, 2010

:: LEBIH BAIK AKU BEGINI ::

Assalamualaikum....

Dah terlalu lamak rasanya aku sik update blog aku tok. Macam2 jak berlaku d sekeliling aku sepanjang aku sik mengup2datekan blog aku. Aku couple, kenak curang, kenak tipu  n kenak tinggal. Huh... kalau lah boleh aku sik maok ingat semua ya. tapi apa kan daya aku. Semuanya memerlukan masa. kenak la ooo hati aku sik semudah ya nk melupakannya mcm nei aku nerimaknya???

Bukan lah sebab nya bagus nya handsome... tp aku kecewa n berfikir apa salah aku sebenarnya... apa aku dah buat sampei dalam banyak2 org kenak mesti aku lah yang melaluinya. Aku masih juak mok bertanyak kenak mesti aku walhal aku tauk tok sebenarnya sebab tuhan sayangkan aku, nya sik maok aku pergi jauh. Syukur juak aku bila aku dah nampak semuanya n dlm jangka masa yg agak awal. x lah lamak ku nanggung seksa. huhuhuhu.... Cuma aku rasa kesal, lepas apa semua terjadi lepas semua kesalahannya ku maafkan, lepas aku dah nerimaknya sepenuh hatiku, kenak mesti time tok juak nya menghancurkan hati aku.

Walhal nya tauk kisah aku sebelum tok p apa lah? aku seboleh2 nya mempercayainya p lepas nya ninggal aku mcm ya jak pa ada kah kata2 nya yg patut aku percayak? Kekadang aku salahkannya. Salahkannya sepenuhnya... kalau sik kerananya aku sik kan sesakit tok... Aku pasti bahagia pasti lebih ceria. kata dirik ku pun lah tek nak..  Thank u Banyak2 lah ko molah aku macam tok, membuatkan aku sedar yang sikda pun org ikhlas dalam dunia tok. n aku cukup pasti kalau dah kasanova ya kasanova lah juak... ku harap ko berubah la.. n ko berkata benar. P sampei juak hati kau molah aku cam tok.

Tapi kan sik ku sangkak ko sungguh2 lah sik bertanggungjawab. Kalau ko baca blog aku tok, mesti ko rasa aku marah kan? Aku dah sikda rasa agik nak marah n bencik pun lebih lagik... cuma aku menyesal kenal ngank kau. Siklah ada guna aku kenal kau kalau kau hadir cuma utk menyakitkan hati aku n melukakan ati aku. Thank u juak atas rasa sayang yang penuh kepalsuan yang ko berik kat aku slamak tok. Insyaalallah kalau aku cukup kuat... aku mampu juak menghadapinya... bukan nya bermakna aku mati aku sik berdaya bila ko tinggalkan aku, bila ko permainkan aku. Semoga kau bahagia selagik ko mampu... tapi jangan ko harap ko akan bahagia kalau dapat mengecewakan org. Ku berdoa moga tuhan bukak pintu hati aku untuk memaafkan segala kesilapan kau sebab aku sik berniat pun nak memaafkan kau sampe aku mati skali pun.

Buat masa tok biarlah aku ngan kerja aku, idup aku ngan keluarga aku. Panjang agik perjalanan aku walaupun aku sik tauk bila nyawa aku akan d cabut... Thanks lah owhhh.... dulok ko penah madah aku sik bahagia sik da guna kata kau nak? Bahagia???? Seakan2 sik wujud jak lam idup aku.

No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget