GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Tuesday, March 4, 2008

IT'S MY 23rd BIRTHDAY

MySpace Comments
Orkut Comments at GlitterBell.com
Spanish Comments & Tagalog Comments



Assalamualaikum allz...
It' s My Birthday Last Monday la.... My Birthday was on 3rd Mac...
Actually nak kuar kan post pasal bestday sendiri nie semalam... p apa kan daya... akak ku syg blanje mamam. Mamam Pizza... Thanks Kak... Klak turn ktk ku belanja ktk k. Hehhehehe... Insyaallah. Anyway, Last Saturday aku da lah wat party sket2 kat umah. Tak sampai 10 org pun... p aku happy lah jugak... at least dapat gather2 gitu ngan family.. hehheeh ( Walaupun tidak seperti yang ku Jangkakan)... Nanti ada masa aku post gambar nya pulakz.. nie tak sempat lah nak upload gambo. hehehehe.


Happy Birthday 2
Me !!!


Happy birthday,
Happy birthday....


HappY Birthday 2
mE !!!



Aku paling tak menjangkakan... rupanya masih ada yang sayang kat aku. paling awal aku terima ucapan bestday tue dr kekasih hati ku n then akak aku.Abang, thanks sebab masih lagi sudi sediakan ruang di hatimu untuk ku sahaja xoxoxo. Abg, hadiah yang paling berharga ialah abg itself.Family tak yah cakap ler... awl2 g dah sound. P aku story kat sini bukan nak menunjuk2 atau nak eksyen kat korang yg waktu bestday aku ada org nak wish... takder. Jauh skali takder. Jangan salah faham laks tau... aku cuma nak kongsi2 je. Kalau tak suke jgn baca n jangan kutuk ok.


Emmm... waktu bestday nie aku dapat hadiah Tafsir Al-Quran oleh member sekerja ku. Jd ku ucapkan bebanyak time kasih lah ye... Actually aku tak penah nak mintak2 tue semua. pada aku, Nilai sahabat bukan terletak pada pemberian or what so ever lah kan. Bagi aku keikhlasan dalam bersahabat tu penting.. Kalau lupe pun tak pe... kita dah beso! Besar gedabak lak tue... heheheheh. Pada sahabat ku Theresa... ko tetap sahabat aku tau... tak kire lah ko blanje makan ke tak. Yang aku tau, kita sahabat slamanya.

Bercakap pasal hadiah... teringat aku g kat Jue... Jue, ingat gk ko sik ngan hadih bantal pelok kecik katak ko bagi aku ya??? Asal ku nangga bantal ya... Windu aku kat ko. Kak... thanks skali gk coz blanja makan... tauk apa hadiah paling berharga dr ktk? Ciuman di dahi ku... ciuman seorang kakak di dahi adiknya. berharga mena n cara ktk perati ku makan ri marek. Kebulur jak upa ooo. hehehehehe... Kakak blanja bah.


Pada family aku d umah, auntie n kazen ku... & of course my sweet sister Ain yang selalu ku buli.. huhuhu Buli2 pun aku kat kau ain, aku sayang kau bah... Thanks banyak2... jasa tak org, budi yg tak org tabur macam baja sampei aku subur... sik kan ku lupak. terima kasih kerna sudi bersusah payah jaga aku, didik aku, n bertahan ngan prange ku... Sayang tak org semua


N u girlz... I never forget u... Nurul thanks sebab wish birthday & thanks coz sudi jd kawan ku. Sama juak ngan Royz... boh tensen2, kazen ku aten, thanks sb wish bday to me.Oso to Irfan di L/t Tawau, n Shafrina d LTAB Kuching. Thanks all!!!


Semoga kita semua dilimpahi Rahmat oleh NYA

Semoga ada rezeki ku lagi di tahun2 mendatang untuk bersama kalian semua !!!

Happy Birthday In Advanced which is on 8th March to:

SHAFRINA ~ KIA

ANIE ~ MIRI

AND DON FORGET TO :

MENGUNDI LA WEI DIS COMING 8th March 2008.

Tunaikan tanggungjawaab anda kepada negara... Hihihihih... <--- c ya at SMK RIAM k






No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget