GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Monday, November 8, 2010

Boring ku & aku rimas!

Salam guys....

hhhhaaachew! alhamdulillah, bersin indah ku di blog aku tok. Hhahahahahah ya pun nak d taip juak kan? sebenarnya kan, mcm tajuk entri aku di atas yalah, aku sa agak boring juak. Rimas pun ku ada ngan soalan2 yang aku sik suka, ngan panggilan yg pelik2 n mcm2 agik lah... aku da janji ngan tak org ka mok upload gambar d KK? heheheheh lupak ar, kelak ada masa ku upload lah. Sebab time tok aku sikda mood agik tambah gk aku selsema time tok.

Aku sa cam nak demam pun ada. Serius, mlm tdk aku benar2 sa kedinginan yang amat sangat. Kali mbak berujan waktu di Pantai Tanjung Aru marek. Movie pun sik juak best. hrmm.... k lah, ku sa gus ku tdo lok ehh.. Facebook pun mcm boring jak dah tangga ku. Macam tok lah life aku d sitok. g keja, tgh hari balit umah, g keja lagik, g taman pas blt keja, bukak fb, bukak blog, nangga movie n tdo. Xda molah keja umah kah? hahahahah aku malas lah. kelak2 ku molah keja umah. Umah lom bersepah agik. Sangat tidak sehat kan aktiviti ku ini? Mok tdo pun maseh awal juak kan? erm... apa lah polah aku oo?

No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget