GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Sunday, November 7, 2010

RONDA-RONDA DI BANDAR KK

Assalamualaikum kepada Blogger2 yang sudi membaca poret moret ku tok. Apa khabar tak org tek? Sehat kah? Aku bok jak, x juak bok la, kol 8 tek ku sampei dari KK. Ronda2 saja nak nambah penat n kira liat negeri urang la katakan tek nak. X mampu ku ke Amsterdam, ke Australia ke Kota Kinabalu Sabah jak aku. Jadi lah nak?

Heheheheh, tetak indah aku ooo.. Ukan pa, banyak juak la kejadian lawaknya seperti aku sesat di tengah bandar KK, Order kmk org di Pizza Hut 1 Borneo leh TERCICIR!n macam2 gik lah. erm kiranya kali tok aku p KK tanpa persediaan yang rapi. Main terjun2 ajak lah kiranya.. Jangan sik muang minyak kata org. Huhuhuhu. Ukan juak apa, supaya aku tauk sikit la jalan dr Limbang nak ke KK ya gnei. Supaya bila aku ke KK gik utk next trip, aku tauk lah udah jalan nya. X lah aku terkial-terkial gilak.

Ermmm k lah guys mun ku rajin lah, lak ku uppload gambar pemandangan pantai di Tanjung Aru yg ku sempat agak, Pantai Spitang. X banyak begambar, almaklumlah tek nak, aku hanya berbekalkan kamera hp Sony Ericson Yari aku jak. Apa jak lah kan? Aku tok ukan pa, pandei rindu aku ngan blog aku. Banyak sebenarnya nak ku share, p dudi ari lah aku share k. Tunggu2 jak lah. By the way esok ada org baru kat syeksen mek org. Miak ekot program pemerkasaan siswazah dari JKM. Harap2 orite lah esok ari & mudah-mudahan nya akan membantu aku kelak. X lah ku sowang2 time HARI BUKIT MAS kelak. Leh ku ngular nak? hehehehe... k guys, wait for next entry k!

No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget