GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Friday, November 19, 2010

Lagi Kisah Aku dan Dia...

Assalamualaikum....

Pergh title entri kat atas kan main owh? As if i am with somebody jak kan? Not SOMEBODY la... p SOMETHING.... yah, sapa lagik mun ukan kereta aku ya. Mati gila lah lajunya ku drive kereta ri marek. Highway sik highway, nang ku go head ajak lah. Lajak selajaknya. Kakya elek2 gk motong dua buah kereta n begayut beloyar senyum2 kat tepon. Walaupun ada la sekali dua hampir terbabas. Apa yang mendorong aku xcited gilak nak balit selain daripada atas arahan pejabat untuk menghadiri mesyuarat di KASKA? Yah... nak tauk ka? Aku nak temu laki baru aku lah. P sik sempat ri marek, just urus apa-apa yang patut jak. Secara rasminya, hari tok NYA dah MEMILIKI AKU, & Paling penting aku memiliki nya juak. Hehehehe.

Oi... Nervous ku aie, esok 1st date kmk duak bah. Yah apa kata Aina Rafali tek, BOLEH PANDANG-PANDANG, TAPI JANGAN PEGANG-PEGANG, DUDUK RENGGANG-RENGGANG. Hell no! ku akan pegang juak, duduk juak rapat2, belai-belai juak.. arumbulak asa nak ku cium depan-depan orang ramei. Heheheheeheh... (Lanji kah aku?) Owh tidak, mun ku sik megang, sik duduk rapat-rapat cam nei la ku mok jalan ngan nya tol sik? Excited ku aie. Asa mok balit dari Kuching ari tok juak eh. Transit pun transit lah, janji ku balit ari tok. Esok aku nak aghhhh sik sabar lah. hati ku berbunga-bunga dah tok. To my ex yang masih setia bersama aku, boh jeles k. hehhehehe, kau tetap d hati ku. bak kata org, 1st LOVE sik kan mudah untuk dilupakan.

Apa-apa pun, esok hari kita, aku akan mbak ko jumpa family terus, & ko boh malu-malu k. Tunjukkan lah prestasi sebenar anda, biar aku rasa aku benar-benar berbaloi-baloi sebab berusaha mendapatkan ko. Ukan senang, payah juak aie.. berkikis bulu betis ajak sik. huhuhuhuhu. Owh, at the same time, aku sa aku nak temu & bersama ngan kekasih gelap ku yang comel. Tapi....kelak lah. Mun sempat balit ri tok, leh temu and memiliki juak kekasih gelap ku ya. Nama kekasih gelap aku ya sik boleh sebut dolok, coz kelak kekasih terang aku yang tengah bersama ku and ku guna khidmat pakainya tok jadi kecik ati kelak. Kelak servis yang biase-biase jer di baginya kat aku. Tok pun dah merah-merah dah matanya. Kali tauk diriknya bakal diduakan. Tapi sekpa ya darling, adik ku ada. Kelak my lil sis take good care of u k sayang. (YUCKS! meluat aku baca apa d tulis aku p at the same time rasa seronok la pulak). FYI, kegilaan aku dah semakin memuncak tok. hahahhahaaha

Apa pikir tak org? pikir yang lucah-lucah lah ya koh, pikir aku tok playgirl lah ya koh. No lah! Wait and see k, kelak bila semua dah rasmi, dah sah di kertas, dah sah diiktiraf di luar nun aku akan post gambar nya k.  Owh, tiba masa untuk makan. Aku g makan lok, pastok mok elek2 kejap, book flight kemudian lah. Kakya nak g meeting.

No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget