GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Sunday, November 28, 2010

MH 2803

Salam... 


Aku terkandas lagi d LT Miri. Adoi... p kali tok ntah sampei kol brapa br depart. Sayap belon pun lom ada. Mencik nar ku eh.... Alu lah migrain ku datang.  Ngantok ada juak dah rasa mata tok. Mujur juak ku pat online. Online pun macam boring ajak eh. Apa mok ku repak kan tok ahh? Pasal belon lah kali tok.

Aku pelik juak ngan MAS tok. Pahal, bila makei Boeing ke Kch, "REFRESHMENT" daknya cuma kacang peket. Tapi kalau makei MASWING ada juak sandwich, muffin g-ya. Adakah rega kacang peket ya mahal dari Sandwich? asaku nyam gk sa perut mun makan sandwich ya dr ngunyah kacang ajak. Mun ada pun nggak sepeket ajak diberiknya. 

Tak org rasa berbaloi kah? Mahal juak setauk aku tambang belon makei Boeing ya dari makei ATR. Ndak lah ku tauk agik ehhh. Dats y mun masok belon jak aku alu tdo. Asal jgn ada org pelik2 ka bau-bau semacam dok sebelah aku. Angol lah aku, jaik lah muka ku sepanjang-panjang perjalanan ya. Anyway, aku bertahan jak lah menunggu belon tok. Ingat ku masa ku maseh keja di Airport lok. Heheheheh. Siklah banyak kenangan tapi, ada lah sesuatu untuk dikenang. K lah, kepak sa badan ku duduk naip tok. Macam2 posisi udah. Ku arap jangan lah delay sampei kol 6 petang.




No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget