GIFTS & DAYS

GIFTS & DAYS
EVERYDAYS IS A GIFT TO ME

Sunday, November 21, 2010

Huh.... what a journey today.

Assalamualaikum...

Salam sebagai pembuka kata..ngegeh juak aku mok update blog aku wpun, notebook ku sekda bateri lagik. Nyawa2 ikan ajak tok. Pergh kepak gila ku drive ari tok eh. Nei gk sangkut ngan Q d border, aku kenak cas pihak brunei agik... ehhh mencik nar bila ingat. Mujur juak cuma 5 dolar Brunei. Tak org kira la brapa ku kenak. Nang Celak Bes mena. aku meli barang kay aku pun pun kenak cas. Macam lah apa. Barang buatan Msia agik kenak. ahhh mun la aku tauk, nang ku kuarkan dari kotak. biar ku kay plastik jak segala macam barang aku beli ya. GERAM ku GERAM! ya juak charger hp n notebook tinggal. Sabar ajak la. Ukan adik ku sngaja juak. Aku pun sik sngaja juak. sekpa lah, mun murah jak rega charger nya, sok beli baru agik. Mun sik pakei ajak lah laptop ku lok (mujuk dik pun)

Dalam aku gago2 tek, terbaca ku sigek quote tok. Cam best ajak. Tok nya...

Jgn tglkn org yg kt SYG utk org yg kt SUKA krn org yg kt SUKA akan tglkn kt utk org yg mereka SYG, jgn cuba daptkn apa yg kt SYG tp SAYANGIlah apa yg kt ada...
 
Best sik word ya? bagi aku best lah.. makan dalam oo. hehehehehe. Owh, aku dah temu dah si DIA... Handsome smart gila, p sayang ku ngan nya, sian nya... kotor jak nya. Demi aku ilang kemachoan kesmartan nya dek ari malar ujan d miri.Kelak ku kasi touch-up sikit lah. Sok ari smangat ku turun keja dengan nya. Hehehehehe... Kekasih gelapku pun leh tahan juak... Comel semacam jak. MMMUUUUAHHH love u. heheheheh byk lah yang baru eh.  Apa gik aktiviti ku di Miri minggu tok tek? apa gk... Jalan-jalan lah aku ngan nya n temu ehem2... juak. P ehem2 biasa, kawan biasa jak. Erm... serius lah buat masa tok, nang benar la kali owh, hati gik terluka. Temu org baru pun sekda asa feel.. (eh ukan asa ngan feel sama ka???). Aku rasa cam beysa2 jak. Walaupun dulok setiap kali pas temu nya ati ku sa berbunga-bunga. Senyuman indah terukir di bibir seminggu-minggu kata org. P kali tok? erm.... i feel nothing. To me, they all are the same. LIAR LIAR! Ok lah... ada masa ku cita gik. Aku out lok. Lak ada masa ku uplload my new hubby, my 1st hubby, my new lover sweet gitu. heheheheheh....
 
 
I am shopaholic... its my therappy.

No comments:

Post a Comment

Tudung On-line

There was an error in this gadget